Prijava
0,00 kn
sakriti red
  • Besplatna dostava za sve kupovine iznad 300 HRK.
  • Kontrola kvalitete prema HACCP standardima.
  • Brand poznat u više od 30 zemalja širom svijeta.
  • 100% sigurna kupnja plaćanje. Provjerena web trgovina.
Prijava
0,00 kn

REKLAMACIJE I POVRATI

REKLAMACIJE I POVRATI

Nudimo povrat u roku od 14 dana.

Što ako se predomislim i više ne budem htjela proizvod?

Naše proizvode možeš vratiti tako da nam ih pošalješ natrag u roku od 14 dana od primitka.

Što ako paket sadržava pogrešne proizvode?

Ako si zaprimila pogrešne ili oštećene proizvode, navedi pojedinosti (uključujući fotografije) u roku od 14 dana od primitka paketa. Provjerit ćemo ostvaruješ li pravo na zamjenski proizvod i jesi li priložila naputke na odgovarajući način. Upiši broj potvrde svoje narudžbe u odgovarajući redak kako bismo lakše pronašli tvoju narudžbu i odmah obradili tvoj zahtjev.

Nedostaju proizvodi?

Svjesni smo da ti je važno zaprimiti cjelovitu narudžbu jednako kao što je i nama! Učinit ćemo baš sve što je u našoj mogućnosti da tvoja narudžba bude otpremljena pravodobno i u dobrom stanju.

Obrati se na info@babesvitamins.hr u roku od 14 dana kako bismo mogli zamijeniti proizvode koji nedostaju. Upiši broj potvrde svoje narudžbe u odgovarajući redak kako bismo lakše pronašli tvoju narudžbu i odmah obradili tvoj zahtjev. 

--------------

Osim kako je opisano u ovom pravilniku, ne prihvaćamo povrat i ne vraćamo novac u slučaju nezadovoljstva našim proizvodima. Budući da smo svi različiti, smatramo da postoji mogućnost da naši proizvodi nisu primjereni svakoj tjelesnoj građi, zbog čega ne možemo ponuditi povrat ako naši proizvodi ne omoguće željene promjene. Preporučujemo da prije kupnje naših proizvoda pregledaš rezultate naših zadovoljnih cura i pročitaš naša mišljenja, kao i uvjete. Ako se nalaziš usred svojeg programa, a nisi zadovoljna proizvodom, preporučujem da nas kontaktiraš kako bismo ti ponudili najbolje savjete i načine uporabe proizvoda.

Kako vratiti proizvode?

Ako je povrat obavljen u skladu s ovim pravilnikom, ispuni obrazac za povrat proizvoda i pošalji proizvod zajedno s obrascem u naše skladište. Obrazac za povrat nalazi se OVDJE (klikni).

Kupac snosi troškove slanja za koje nije moguće ostvariti povrat. Preporučujemo da primjereno zapakiraš proizvode i koristiš osiguranu uslugu koju je moguće pratiti jer ne možemo preuzeti odgovornost za predmete koji se oštete ili izgube u povratnom tranzitu.



Prati nas:

Želiš proslaviti/podijeliti svoju ženstvenost? Cura, glasno i ponosno podijeli svoju priču.

Jednostavno označi svoju objavu s #babesvitamins te prati nas i ostale cure na Instagramu!

© 2020 Babe's vitamins. Sva prava pridržana.

Svi sadržaji na ovim stranicama www.babesvitamins.hr su informativnog karaktera i ne mogu zamijeniti savjet ljekarnika ili liječnika.