Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava unutar 1-2 dana

Promo icon

Besplatna dostava iznad 40€!

Promo icon

Jamstvo povrata novca unutar 14 dana

Promo icon

Dokazana kvaliteta

Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava unutar 1-2 dana

Promo icon

Besplatna dostava iznad 40€!

Promo icon

Jamstvo povrata novca unutar 14 dana

Promo icon

Dokazana kvaliteta

Jesi se već pobrinula za dovoljan unos vitamina i minerala?

Curka jesi već spremna na zimu? 

Jesenski dani postaju sve hladniji i kraći. Nedostatak sunčeve svjetlosti i time smanjen unos vitamina D, brzo mijenjanje vremena i trenutna globalna pandemija ne čine uslugu vašem imunološkom sustavu.

 

U to vrijeme posebno je važno voditi računa o svom zdravlju. Uz raznoliku prehranu, koja uključuje puno voća i povrća, te redovito vježbanje, savjetujemo vam da povećate unos vitamina i minerala. Budući da ih ljudsko tijelo ne proizvodi samo, najlakše ih je dobiti dodacima prehrani.

Zašto su nam vitamini i minerali tako važni?

Vitamini se brinu za pravilno funkcioniranje imunološkog sustava, živaca i mozga. Osim toga, oni su također uključeni u regeneraciju kože. U međuvremenu, svi minerali imaju određenu ulogu, pa njihov nedostatak utječe na pojedine funkcije u tijelu.

Glavni simptomi nedostatka su:

  • slabiji otpor i stalne prehlade
  • razdražljivost
  • vrtoglavica i zbunjenost
  • umor i nedostatak energije
  • bolovi u mišićima i glavobolje

Kako bismo izbjegli nestašicu, priskočimo vam u pomoć. Predstavljamo vam 4 TOP proizvoda koji će vas definitivno impresionirati i postati dio vašeg života.

BABE’S B KOMPLEKS

To je kombinacija nekoliko vitamina B kompleksa koji su važni za normalno funkcioniranje srca, mišića i živčanog sustava. Zajedno djeluju kao zdravstvena bomba. Babe’s B Kompleks  pobrinut će se za zdravlje i visoku koncentraciju svih dječaka ove zime, uz brojne obveze.

BABE’S KALCIJ

Kalcij je izuzetno važan za razvoj jakih kostiju i zdravih zuba. Uz to, također osigurava da se konzumirana hrana pretvori u energiju potrebnu za funkcioniranje ljudskog tijela. Njegov se nedostatak primjećuje kod grčeva u mišićima, bolesti zuba i desni, nesanice i visokog krvnog tlaka. Budući da znamo da zimski mjeseci donose mnogo razloga za smijeh, Babe’s Kalcij neizostavan je proizvod za savršen osmijeh.

BABE’S MAGNEZIJ

Magnezij je mineral koji je u našem tijelu vrlo važan za funkcioniranje mišića i živaca. Jeste li stalno umorni, bez energije, imate bolove u mišićima i glavobolje? Tada je vrijeme da počnete piti Babe’s Magnesium, kojem smo dodali osvježavajuću aromu naranče i limunade

BABE’S VITAMIN C

Vitamin C brine se za normalno funkcioniranje imunološkog sustava i puni tijelo potrebnom energijom. Česte prehlade, umor i suha koža najčešći su simptomi nedostatka ovog vitamina. Babe’s Vitamini prava su energetska bomba koja će se pobrinuti za vašu spremnost za sve zimske aktivnosti.

-30%

Babe’s Vitamin C

Dodatak prehrani

Aktivirajte svoje zdravlje i ljepotu vitaminom C!
  • Jača imunološki sustav
  • Pomaže u stvaranju kolagena
  • Pomaže u zaštiti stanice od oksidativnog stresa
  • Pomaže obnoviti energiju
  • 1000 mg vitamina C po dozi
150g | za 30 dana
Redovna cijena: 10,90 
7,64 
Nije na zalihi

Vsi izdelki so poleg odličnega okusa, enostavni za uporabo. Vse kar potrebuješ je kozarec vode, vanj stresi eno merico izdelka, premešaj in VOILA pred tabo je energijski napitek, ki te bo to zimo varoval pred vsemi virusi!

Odgovori

Delivery
Samo još 40€ do BESPLATNE DOSTAVE
Proizvodi u košarici

Nema proizvoda u košarici.

Posebna ponuda samo ovdje!

Dodajte u narudžbu i uštedite!

-30%
Babe’s Magnezij

Ukusan napitak s magnezijevim citratom za optimalnu apsorpciju

13,10  9,16 
-20%
Bye Bye Cellulite

Učinkovit piling za lijepe noge bez celulita

27,90  22,33