Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava unutar 1-2 dana

Promo icon

Besplatna dostava iznad 40€!

Promo icon

Jamstvo povrata novca unutar 14 dana

Promo icon

Dokazana kvaliteta

Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava unutar 1-2 dana

Promo icon

Besplatna dostava iznad 40€!

Promo icon

Jamstvo povrata novca unutar 14 dana

Promo icon

Dokazana kvaliteta

PRIPREME NA LJETO UZ BIKINI BODY

Hej Curka!

Jesi spremna za svoju najbolju bikini figuru ovog ljeta?

Ljeto je na putu, a to podrazumijeva bikini kupaće kostime, gole noge i kratku odjeću. Zimi smo zasigurno pojeli koji komad više i preskočili nekoliko koraka u svojoj sportskoj rutini. Stoga bi za mnoge curke ova činjenica bi mogla izazvati manji napad panike. Naime, neizbježni bikini će pokazati dokaze o konzumiranju previše čokolade, sladoleda i drugih ukusnih, ali nezdravih dobrota. Jeste li vi među njima?

Ne brini. Potpuno te razumijem! Za tebe i sve vaše prijatelje pripremila sam nekoliko sjajnih, ali jednostavnih trikova koji će vam pomoći da postignete savršenu figuru. Pripremit ćemo bikini tijelo za izlete na plažu, zabave na bazenu i bijeg vikendom.

Ako se pitate kako si priuštiti ljetnu figuru u kojoj ćete se osjećati zdravije nego ikad, nastavite čitati.

Ja sam Rebeka i danas želim podijeliti s vama svoje iskustvo kako s jednostavnim životnim potezima i pripremom doći do bikini tijela.

Ujami zadnji trenutek in se nam pridruži pri pripravi na letošnje poletje!

Če si resnično želiš videti najboljše možne rezultate, si moraš vzeti vsaj šest tednov – da preoblikuješ svoje telo, poskrbiš za lepšo kožo in dosežeš optimalne rezultate. Če imaš le še en mesec časa, začni čim prej! Izguba teže v kratkem času nikakor ni zdrava.

 

Imeti moreš rada kožo, v kateri si – POPOLNA! Primerjanje sebe z drugimi ti bo le škodovalo. To je zapravljanje tvojega dragocenega časa. Začeti moramo torej z malenkostmi, ki jih imamo pri sebi rade, kot so trepalnice in nohti, zato se raje namesto drugih osredotočimo na to. Pomirimo svoj um, imejmo rade sebe in kožo, v kateri smo, ne glede na velikost ali obliko. Osredotočimo se na to kar je pomembno – nase!

 

Vadba in sprostitev

Naša telesa so bila zasnovana za gibanje. Mobilnost je ključnega pomena za zdravje. V naši naravi ni, da bi se oklepali kot sedeče vreče. Na voljo je ogromno zabavnih stvari, ki jih lahko počnemo popolnoma brezplačno in dolgoročno ne poškodujejo telesa, ravno obratno poskrbijo, da smo aktivni. Vpiši se v vodene vadbe, ali jih opravi sama doma. Odpravi se na daljši sprehod ali tek. S prijatelji igrajte odbojko ali pa se s kolesom odpravite na zaslužen piknik v naravo. Tako dvignemo srčni utrip, kurimo kalorije, hkrati pa se zabavamo in še opazimo ne, da nam bo to koristilo pri bikini bodyju. Sama se najraje odpravim v naravno, na krajši tek, 3x tedensko pa opravim jogo za sprostitev.

 

Jedimo dobru i zdravu hranu

Pobrinimo se da jedemo hranu koju naše tijelo treba. Za mene je pravilo više manjih obroka. Uvijek sam sita. Ne trebam se držati strogih dijeta. Slušam svoje tijelo i jedem hranu koja mi najviše odgovara. Ispitajte svoju prehranu i isključite iz nje stvari koje ne spadaju u pripremu za ljeto (čokolada, kolači i slatkiši itd.). Međutim, ne smijete zaboraviti da su neke masti zdrave. Primjerice, esencijalne masti održavaju kožu profinjenom, dajući joj ljepši izgled. U prehranu uključite hranu poput avokada, oraha i kokosovog maslaca ili maslinovog ulja kako biste konzumirali neka esencijalna ulja koja su vam potrebna.

 

Unosimo dosta vode

Štitimo kožu od dehidracije i suhoće u ljetnim mjesecima osiguravajući joj dovoljan unos tekućine. Ako vodu izgubljenu znojem ne zamijenimo dobrim H2O, naša će koža biti hrapava i napeta, može pucati i ponekad puknuti. To ne želimo, zar ne? Dodajmo još vode u svoje omiljeno piće i naša koža – i bikini tijelo – bit će nam zahvalni.

Sunčanje
Iako nas sunčanje može učiniti vidljivo zdravima i stvoriti sjaj, koža koju sunčamo karamelizira se, a to znači da smo joj nanijeli nepopravljivu štetu. Kasnije se spomenuta zdrava koža može pretvoriti u bore, pa čak i uzrokovati rak kože. Stoga je potrebno osigurati odgovarajuću zaštitu prije sunčanja. Međutim, to još uvijek ne znači da se suncu možemo kontantno izlagati. To nam ni u kojem slučaju neće koristiti. Zaštitite se prikladnom prirodnom kremom ili je pripremite kod kuće – koristeći kokosovo ulje.

Piling za kožu

Većina prije tuširanja preporučuje uklanjanje mrtvih stanica kože i poboljšanje cirkulacije krvi četkom za tijelo. Mogu ti reći da nikada nisam previše uživala u ovome. Niti ti? Ne brini. Osim suhog četkanja, otkrila sam i piling koji se tijekom tuširanja nježno nanosi i masira po cijelom tijelu. Lako i jako zabavno. Pitate li se već koje je čudo pripremiti za bikini figuru?

Sada je vrijeme da ti povjerim najvažniji dio u pripremi za ljeto. Zove se Bikini Body paket.

Već nekoliko godina koristim samo prirodne proizvode za  pripremu tijelana ljeto, s kvalitetnim sastojcima koji dokazano djeluju. Opet sam pažljivo birala. I našla sam ih.Bye Bye Celullit in Bye Bye Water. Zajedno su Bikini Body. Zvuči ludo? I je.

Paket bikini je najbolja kombinacija za dugoročno mršavljenje, koja ne donosi samo mali broj na vagi već i lijepu, zategnutu i čvrstu kožu.

Dozvoli da ti predstavim njegove prirodne sastojke:

 

Bye Bye Water masnoću napada iznutra

Bye Bye Water sadrži koprivu koja izvrsno potiče metabolizam, pročišćava tijelo i odvodi vodu iz tijela. Uglavnom se koristi za ubrzavanje metabolizma i izlučivanje otrovnih tvari iz tijela. Kopriva odvodi vodu i djeluje pročišćavajuće na mokraćne kanale. Bazga ubrzava znojenje i izlučivanje vode iz tijela. Poznata je kao dobar akcelerator izlučivanja mokraće, a smatra se i prirodnim lijekom koji uklanja višak toksina iz tijela.

 

Bye Bye Cellulite masnoću napada izvana

Bye Bye Cellulite s zrnima kave arabica učinkovito djeluje protiv celulita i strija. Čine kožu čvršćom i glađom. Himalajska sol poboljšava cirkulaciju krvi i čisti kožu. Ekstra djevičansko kokosovo ulje štiti kožu i ugodno je vlaži. Hladno prešano bademovo ulje njeguje, štiti i obnavlja ispucalu kožu, neem: nerafinirano ulje umiruje kožu i vitamin E, antioksidans je štiti.

Bye Bye Cellulit me oduševio nakon prvog korištenja

Danas obilježavam 15. dan od prve upotrebe paketa Bikini Body. Sigurno se pitate kad sam primijetila svoje prve rezultate. Moram priznati da sam ovdje pokazala svoju ustrajnost. I to se pošteno isplatilo. Prije par dana vaga je pokazala 2 kilograma manje. Ali mislim da je za to uglavnom zaslužna Bye Bye voda, jer me Bye Bye Celulit oborio već nakon prve upotrebe. Ugodnog mirisa, grube teksture, masaže tijela, glatke kože i vremena samo za mene. Ovo je uistinu pravi kućni Wellness. Počastim se dva puta tjedno, a koža je nakon druge upotrebe bila glatka i blistava.

 

-45%

Bikini Body Paket

HIT PRODAJE: Eliminirajte tvrdoglavi celulit i suvišne kilograme!
  • Ispire višak vode iz tijela
  • Eliminira zadržavanje vode
  • Sprječava nadutost i natečenost
  • Primjetno smiruje pojavu celulita i strija
  • Doprinosi gubitku kilograma
  • Povećava protok krvi i poboljšava opskrbu kože hranjivim sastojcima
  • Zateže kožu i potkožno tkivo
  • Rezultati su vidljivi nakon nekoliko dana
  • Testirano – gubitak 1,5 kg / tjedan *

* Rezultati upotrebe proizvoda mogu se razlikovati od osobe do osobe.

350g | za 30 dana
Redovna cijena: 56,80 
31,24 
i uštedite 25,56 

Već sam spomenula vježbanje i opuštanje u prirodi i dodatne vježbe za tijelo, ali zamalo sam vam zaboravila reći da već 3. dan sudjelujem u besplatnim treninzima. Da, dobro ste čuli. pri brezplačnem trening programu. Ja, prav si slišala. Uz super prirodne proizvode za pripremu za ljeto, Babe’s Vitamins su zajedno s poznatom osobnom trenericom Izom Štucinom pripremili su program treninga, naravno od kuće. Vježbe su jednostavne i učinkovite.. 

Provjeri sama i pridruži nam se KLIKOM na Babe’s Home Workout .

Prije nego što završim djeliti osobni iskustvo priprema za ovo ljeto, dopustite mi da vam povjerim još nekoliko savjeta. Budi ustrajna, skoči u ljeto sa zdravim i oblikovanim tijelom i ne zaboravi pozvati svoje prijateljice. Postoji li išta bolje od postizanja ciljeva u tvom omiljenom društvu punom lude zabave?

Želim ti puno uspješnih rezultata, sretno!

Odgovori

Delivery
Samo još 40€ do BESPLATNE DOSTAVE
Proizvodi u košarici

Nema proizvoda u košarici.

Posebna ponuda samo ovdje!

Dodajte u narudžbu i uštedite!

-30%
Babe’s Magnezij

Ukusan napitak s magnezijevim citratom za optimalnu apsorpciju

13,10  9,16 
-20%
Bye Bye Cellulite

Učinkovit piling za lijepe noge bez celulita

27,90  22,33