Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava unutar 1-2 dana

Promo icon

Besplatna dostava iznad 40€!

Promo icon

Jamstvo povrata novca unutar 14 dana

Promo icon

Dokazana kvaliteta

Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava unutar 1-2 dana

Promo icon

Besplatna dostava iznad 40€!

Promo icon

Jamstvo povrata novca unutar 14 dana

Promo icon

Dokazana kvaliteta

Kako ukloniti menstrualne grčeve?

Znaš onaj osjećaj kad jednom mjesečno teško ustaneš iz kreveta? Stomak te boli, a boca s toplom vodom već te čeka na noćnom ormariću? Stavila si je tamo jer si znali da te ujutro čeka prvi dan menstruacije. I sama sam imala velikih problema s menstrualnim grčevima, a u nastavku ću te upoznati s načinima na koje sam se nosila s njima i kako sam ih eliminirala.

 

Otkad se sjećam, dani menstruacije bili su za mene velika muka. Tijekom menstruacije maternica se skuplja i tako neoplođena jajna stanica istiskuje oljuštenu sluznicu iz tijela, što može uzrokovati jaku bol. Za mene je to obično počelo s bolovima u donjem dijelu leđa, dok je menstruacija slijedila sljedeći dan. Uvijek je bio najteži prvi dan, bolovi su bili najjači, osjećala sam i mučninu i glavobolju. Ponekad je bilo toliko loše da sam ležala u krevetu do večeri. Moji omiljeni su se pobrinuli za toplu vodu i toplu juhu ili čaj da me ugriju. Život je tada stao na cijeli dan, jednom mjesečno propuštala sam posjet školi, a kasnije fakultetu ili poslu.

Budući da sam željela smanjiti simptome bolne menstruacije, posvetila sam se brizi za zdravlje svog tijela.

  • Dugo redovito vježbam, posvećujući najmanje pola sata dnevno trčanju, hodanju ili barem vođenoj vježbi na mreži.
  • Redovite seksualne aktivnosti također imaju blagotvoran učinak na tijelo, a spolni odnosi tijekom menstruacije ublažavaju grčeve.
  • Jedem sasvim zdravo i kupujem najrazličitiju hranu. U svoj obrok obično uključim puno voća ili povrća. Iznimka su dani neposredno prije mjesečnog bijelog pranja, kada je šalica sladoleda dnevno uobičajena – da, čak i zimi! ? U to vrijeme si dozvolim i komadić čokolade (po mogućnosti tamne) koja u moje tijelo oslobađa hormone sreće.
    Tako dajem svom tijelu sve što mu je potrebno da bi se najbolje osjećalo.
  • Tek sam se nedavno usredotočila na stres, koji također može imati velik utjecaj na tijek menstrualnog ciklusa.
  • Stres narušava hormonalnu ravnotežu i može uzrokovati odgodu, trajanje duljeg ili kraćeg menstrualnog ciklusa, a može uzrokovati i povremena krvarenja. Uz to, smanjuje otpor, a budući da je imunološki sustav slabiji, tijelo slabije podnosi menstrualne bolove.

 

Stoga, posebno prije menstruacije, obraćam pažnju na to da odvojim dovoljno vremena za odmor i da se što više posvetim ugodnim stvarima.

Ako uspijem, naručim masažu jer je ovo jedno od najugodnijih opuštanja, zar ne? ? U dane menstruacije sa sobom uvijek imam bocu s toplom vodom koju stavim na donji dio trbuha. Daje mi ugodan i topao osjećaj, a zagrijavanje također pomaže u cirkulaciji krvi i ublažava bol.

Prije nekog vremena otkrila sam i proizvod koji pokazuje nevjerojatne rezultate nakon prve upotrebe! Babein magnezijev dodatak prehrani napitak koji sama pripremam jednom dnevno.

Magnezij je mineral koji je vrlo važan za funkcioniranje živaca i mišića. Također pridonosi zdravim zubima i kostima. Ako ga imamo premalo u tijelu, to može dovesti do čestih grčeva u mišićima, umora i nedostatka energije, glavobolje, nedostatka koncentracije i apetita.

 

U posljednja dva mjeseca moji su menstrualni grčevi bili znatno blaži. Prvi put se ne bojim znakova koji najavljuju mjesečnicu  i smireno je čekam, jer znam da kod kuće neću bespomoćno ležati. Tijekom menstruacije više nisam umorna i iscrpljena, također praktički više ne osjećam grčeve u mišićima. Također sam primijetila da svaki dan imam više energije i puno bolje spavam. Proizvod je veganski, pa znam da uz piće ne konzumiram plastiku. Sadrži magnezijev citrat i prirodnu aromu naranče i limuna koji piću daju svjež okus.

Osjećam se sjajno jer znam da pravilno vodim brigu o svom tijelu i osiguravam mu tvari koje su mu potrebne. Nadam se da ste i vi isprobali proizvod! ?

 

Tijelu treba osigurati sve tvari koje su mu potrebne za njegovo funkcioniranje i tijelo nam vraća kroz zdravlje i dobro raspoloženju. Što se više brinete o sebi, to ste moćniji, puni energije i sposobni uživati ​​u svakom danu života – čak i za vrijeme menstruacije.

-30%

Babe’s Magnezij

Dodatak prehrani

Ukusan napitak s magnezijevim citratom za optimalnu apsorpciju
  • Pomaže u smanjenju umora i iscrpljenosti
  • Pomaže u normalnom radu mišića
  • Doprinosi normalnim psihološkim funkcijama
  • Doprinosi normalnoj sintezi proteina
  • Održva jake kosti i  zube
  • 375 mg magnezija po dozi
  • Optimalna apsorpcija
150g | za 30 dana
Redovna cijena: 13,10 
9,16 
i uštedite 3,94 

Odgovori

Delivery
Samo još 40€ do BESPLATNE DOSTAVE
Proizvodi u košarici

Nema proizvoda u košarici.

Posebna ponuda samo ovdje!

Dodajte u narudžbu i uštedite!

-30%
Babe’s Magnezij

Ukusan napitak s magnezijevim citratom za optimalnu apsorpciju

13,10  9,16 
-20%
Bye Bye Cellulite

Učinkovit piling za lijepe noge bez celulita

27,90  22,33