Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava unutar 1-2 dana

Promo icon

Besplatna dostava iznad 40€!

Promo icon

Jamstvo povrata novca unutar 14 dana

Promo icon

Dokazana kvaliteta

Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava unutar 1-2 dana

Promo icon

Besplatna dostava iznad 40€!

Promo icon

Jamstvo povrata novca unutar 14 dana

Promo icon

Dokazana kvaliteta

Kako sam smršavila uz pomoć Babe’s Vitamins 

#mojeiskustvo

Bok, ja sam Eva Ahčin i danas bi vam voljela ispričati svoju priču. Prije dvije godine bila sam prilično aktivna u sportu (poledance), sve dok nisam otišla na operaciju slijepog crijeva i odustala od svega. Tri mjeseca jedva sam dizala žlicu i tanjur. Nakon tri mjeseca izgubila sam volju za svime. Do karantene se gotovo i nisam udebljala, težina mi je varirala za 3 kg, ali ništa posebno. Tijekom karantene sam se pošteno udebljala. Pred kraj karantene primijetila sam da višak kila ne odlazi.

 

Tada sam se sjetila da sam već više puta vidjela objave od Babe’s Vitamins Slovenija.

Počela sam pratiti i Izu Štucin koja je u suradnji s tvrtkom, 200 sretnica poklonila program vježbanja.
I tako je počelo. Bila sam s majkom i psom Princom u našoj vikendici u selu Imeno koje je na vrhu brda (nešto manje od 400m nadmorske visine). Budući da se psićem moralo šetati, jedino što mi je preostalo bilo je šetati gore dolje po brdu.

 

Uopće ne volim planinariti, pogotovo ono kad većinu vremena hodate uzbrdo bez imalo ravnih dijelova. Prvi dan sam skoro ispustila dušu. Sljedeći dan sam na internetu potražila ime tih vitamina koje sam vidjela. Kad sam ih pronašla, odmah sam naručila Bye Bye Fat i Babe’s Magnezij. Kada sam ponovila vježbu od jučer nije mi bilo tako strašno pa sam si rekla, hajde da napravim još koju vježbu (trbušnjaci, sklekovi, čučnjevi,…), hmm, danas sam bila uporna. Treći dan bilo je još lakše.

Navečer sam razmišljala gdje ću kod kuće na “zagrijavanje”. Uuu, na 10 minuta vožnje automobilom je Stari dvorac (517 m nadmorske visine). Nakon 4 dana napokon sam otišla do Starog dvorca, pripremila štopericu i hodaj! Na pola puta zamalo sam se okrenula, ali rekla sam si, Eva, nije to tak strašno da ne bi mogla. Onda pogledam sat i vidim da imam još 13 minuta do vrha s prekrasnim pogledom. Kod kuće sam još napravila par vježbi. Moj paket je stigao u ponedjeljak, jeeeej! Otišla sam na planinarenje i iako nije bilo tako strmo znojila sam se cijelim putem.

 

Nevjerojatno, a bila sam i manje naduta. Pa si kažem, što ako bih još malo promijenila prehranu?

I stvarno, pola litre smoothija dovoljno mi je za cijelo prijepodne. U nastavku prilažem recept. Za ručak, umjesto da na poslu naručim pizzu ili špagete, pečem palačinke od svježeg sira u pećnici, juhu od povrća, proso s povrćem, salatu, pečenu hrenovku… Da, i ja sam počela paziti što jedem, ali počastim se tu i tamo pomfritom, pizzom, napravim sendvič od bijelog kruha i što onda. Znam djevojku koja bila na strogoj dijeti, pazila je što unosi u svoje tijelo, ali kada je počela normalno jesti, bilo je još gore nego prije.

Tako da djevojke, još uvijek si možete priuštiti tortu i čokoladu… Samo ne svaki dan. Malo smanjite ​​količinu ili zamijenite energetskom pločicom koju same napravite ili kupite. Uglavnom, da ne zaboravim, ako stvarno želite vidjeti svaku malu promjenu, slikajte prije nego što započnete postupak i nakon 14 dana da jasno vidite razliku.

Drage djevojke, nakon što tri tjedna pijem Bye Bye Fat napitak i Babe’s Magnezij (za regeneraciju mišića), malo zdravije prehrane i svakodnevnog vježbanja, ne samo da sam izgubila na masi već sam i stekla mišiće i navike kojih se držim.

Osjećam se puno bolje iako je početak bio težak (ponekad je još uvijek) sada znam da sam donijela pravu odluku i da kombinacija sporta i Babe’s vitamina izvrsno funkcionira. Hvala vam što ste odvojili vrijeme za čitanje moje priče i nadam se da ste dobili motivaciju da i sami isprobate. Ako vas još nešto zanima, stojim vam na raspolaganju.

Vaša Eva

-15%

Bye Bye Fat

Dodatak prehrani

Ukusan napitak koji ubrzava sagorijevanje masti!
  • Ubrzava sagorijevanje masti
  • Čak 500 mg L-karnitina po dozi
  • Čak 100 mg ekstrakta guarane po dozi
  • Ubrzava znojenje tijekom tjelesne aktivnosti
  • Umanjuje osjećaj gladi!
  • Ima dokazano djelovanje
  • Prvi vidljivi rezultati nakon samo 14 dana korištenja
150g | za 14 dana
Redovna cijena: 27,90 
23,71 
i uštedite 4,19 

RECEPTI

SMOOTHIE MALINA-BANANA

1 dl tekućeg jogurta
1 posudica jogurta od vanilije
1 šalica zobenih pahuljica
1 velika banana
1 posudica malina
3 žlice javorovog sirupa

SMOOTHIE TROPIC

5 – 8 žlica zobenih pahuljica
3 žlice javorovog sirupa
nešto malina
2 marelice
1 banana
¼ – ½ manga
1 jogurt od vanilije
1dl tekućeg jogurta

PALAČINKE

2 jaja
3-4 dl zobenog mlijeka
cca 10 žlica kukuruznog brašna
Prstohvat soli

Smjesa neka bude gušća da lakše okreneš palačinku, inače se lako strgaju.

Nadjev : naribana jabuka i javorov sirup

Odgovori

Delivery
Samo još 40€ do BESPLATNE DOSTAVE
Proizvodi u košarici

Nema proizvoda u košarici.

Posebna ponuda samo ovdje!

Dodajte u narudžbu i uštedite!

-30%
Babe’s Magnezij

Ukusan napitak s magnezijevim citratom za optimalnu apsorpciju

13,10  9,16 
-20%
Bye Bye Cellulite

Učinkovit piling za lijepe noge bez celulita

27,90  22,33