Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava unutar 1-2 dana

Promo icon

Besplatna dostava iznad 40€!

Promo icon

Jamstvo povrata novca unutar 14 dana

Promo icon

Dokazana kvaliteta

Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava unutar 1-2 dana

Promo icon

Besplatna dostava iznad 40€!

Promo icon

Jamstvo povrata novca unutar 14 dana

Promo icon

Dokazana kvaliteta

Kako sam se riješila mitesera i prištića

#mojeiskustvo

Većina nas u nekom trenutku svog života doživi nedostatke kože. Akne, prištići i mitesteri pojavljuju se uglavnom na licu, gdje je koža osjetljivija i izloženija nečistoći na rukama i kosi, a danas sve više i nečistoći iz zraka. Maske u naše vrijeme, koje su propisane obveznom opremom svakoga od nas, dodatno otežavaju održavanje lijepe i zdrave kože na licu. Pa kako sam se riješila mitesera i prištića?

 

 

Jedan od glavnih razloga nastanka nesavršenosti na koži su hormonalne promjene i nepravilna briga za čistoću. S potonjim se već dugo bavim i u nastavku ću vam predstaviti metode koje mi i danas pomažu u održavanju izgleda glatke i zategnute kože bez nedostataka.

Kod mene je problem bila koža sklona aknama. Počelo je u njezinim tinejdžerskim godinama, kada su hormoni podivljali i kad “baby koža” na obrazima više nije izgledala tako besprijekorno. Pogotovo na mojim obrazima i čelu bilo je puno prištića kojih sam se htjela riješiti na bilo koji način. Bili su mali, crveni i bolni. Osim toga, na nosu su se pojavile miteseri koji nisu bili jako uočljivi, ali zajedno s prištićima stvorili su nečist izgled kože. Brzo sam odustala od ististiskivanja jer me boljelo i znala sam da mi samo može pogoršati izgled kože.

 

Za savjet sam se obratila prijateljici koju godinama mučio sličan problem, ali iskreno jedna drugoj nismo znale pomoći. Provela sam svoje tinejdžerske godine srameći se izgleda kože i lice sam prekrivala šminkom. Nisam imala samopouzdanja, razvio se stres i tjeskoba. Čekala sam kraj puberteta očekivajući da će prestati problemi s kožom. Na kraju svojih tinejdžerskih godina shvatila sam da to neće tako lako nestati i odlučila sam dublje ući u razumijevanje nesavršenosti kože.

Što su nesavršenosti na koži?

Nepravilnosti na koži češće su kod ljudi s osjetljivom kožom. Uzrokuju ih:

  • Hormonalne promjene koje mogu potaknuti proizvodnju sebuma ili
  • Čestice nečistoće koje se nakupljaju na koži.

Lojne žlijezde se začepe i u začepljenim vrećicama nakuplja se puno bakterija. Bakterije uzrokuju upalu i pojavljuju se prištići, miteseri ili druge kožne bolesti.

Mislila sam da ključ definitivno leži u čistoći kože. Odlučila sam isprobati temeljito čišćenje lica i krenula sam u kozmetički salon. Rezultat je bio dobar, ali nije dugo potrajao. Redoviti posjeti kozmetičkom salonu činili su mi se prevelikim financijskim zalogajem i zato sam istražila druge mogućnosti. Ubrzo sam u svoje svakodnevne navike uvrstila kozmetiku na prirodnoj bazi koja je bila dovoljno nježna za moju kožu. Počela sam se hraniti zdravije i u obroke sam uvrstila više voća i povrća (krastavci, tikvice, dinje koje hidratiziraju kožu). Trudila sam se ostati miran i dati tijelu vremena da se navikne na novu rutinu. Stanje se počelo poboljšavati, ali prištići i miteseri još uvijek nisu potpuno nestali.

U to sam vrijeme, tražeći nove informacije, naišla na proizvod koji je bio savršeno prikladan za rješavanje problema koji su me mučili. Green face maska ​​za lice 100% je prirodna, svježa uz to je i veganski proizvod. Kao maska ​​za lice detoksicira i čisti kožu, uklanja masnoće i mrtve stanice kože te djeluje protiv kožnih problema. Sadrži:

  • Blato iz Mrtvog mora bogato mineralima i detoksicira kožu
  • Baobab i šipak koji imaju visok sadržaj vitamina C, koji djeluje kao antioksidans i potiče sintezu kolagena
  • Neem je biljka koja ima antioksidativna i antibakterijska svojstva
  • Dvije zelene alge pune vitamina i minerala
-50%

Green Face Mask

Maska za lice s prirodnim detoksikacijskim učinkom na kožu
  • Detoksificira i čisti kožu
  • Djeluje protiv problema s kožom
  • Uklanja masnoće i mrtve stanice kože s kože
  • Štiti stanice od oksidativnog stresa
  • Bogata mineralima
  • Pomaže u normalnoj sintezi kolagena
100g | za 45 dana
Redovna cijena: 26,90 
13,45 
Nije na zalihi

Proizvod sam naručila zajedno s proizvodom za njegu kože Kolagen i testirala ih. Zelenu masku za lice brzo sam uvrstio u piling, a kolagen u obliku napitka u svoju svakodnevnicu. Rezultati nakon mjesec dana bili su sjajni!

 

 

Kolagena s godinama ga proizvodimo sve manje, pa je važno da ga sami unosimo u tijelo, jer je to jedan od glavnih gradivnih dijelova kože. Daje mu fleksibilnost i elastičnost, a noktima i snazi ​​kosu.

Kombinacija ova dva proizvoda i inzistiranje na prethodno opisanim metodama konačno su eliminirali mitesere i prištiće.
Nakon godina osjećam se sjajno u svojoj koži i ne koristim šminku da bih se prikrila. Sretna sam jer svom tijelu pružam prirodne sastojke koji ga jačaju doprinose dobrom raspoloženju. Proizvod je testiralo poprilično mojih prijatelja i oni su mi od srca zahvalni. Nadam se da ste i vi isprobali proizvod i da će vam ovi rezultati izmamiti osmijeh na lice. ?

Odgovori

Delivery
Samo još 40€ do BESPLATNE DOSTAVE
Proizvodi u košarici

Nema proizvoda u košarici.

Posebna ponuda samo ovdje!

Dodajte u narudžbu i uštedite!

-30%
Babe’s Magnezij

Ukusan napitak s magnezijevim citratom za optimalnu apsorpciju

13,10  9,16 
-20%
Bye Bye Cellulite

Učinkovit piling za lijepe noge bez celulita

27,90  22,33