Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava unutar 1-2 dana

Promo icon

Besplatna dostava iznad 40€!

Promo icon

Jamstvo povrata novca unutar 14 dana

Promo icon

Dokazana kvaliteta

Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava unutar 1-2 dana

Promo icon

Besplatna dostava iznad 40€!

Promo icon

Jamstvo povrata novca unutar 14 dana

Promo icon

Dokazana kvaliteta

Kako sam potaknula rast svoje kose

#mojeiskustvo

Većini nas je poznat termin “dan loše kose”, koji označava dane kada se čini da je naša kosa u posebno lošem stanju i nismo zadovoljni njenim izgledom. Kako bi takve dane sveli na minimum, u nastavku ću vam iznijeti vlastito iskustvo o tome kako sam ubrzala rast kose na vrlo jednostavan i pouzdan način.

 

Ne tako davno, kosa mi je predstavljala svakodnevnu brigu. Posjeti frizeru bili su česti jer mi je inače kosa bila ispucana i svaka dlaka je stršila u svom smjeru. Kao tinejdžerici mi je dosadila kraća kosa i poželjela sam dugu. Ne može biti tako teško, pomislila sam, nesvjesna problema koji će uslijediti. Budući da više nisam tako često šišala kosu, vrhovi su postajali sve više suhi i ispucani što je mojoj kosi otežavalo rast. Zbog hormonalnih promjena tijekom adolescencije, moja se kosa sve više mastila pa sam je sve češće prala te je tako postajala još biše suha i počela sve više ispadati. Početak mog pothvata bio je prilično neuspješan.

 

S vremenom sam isprobala mnoge stvari za poboljšanje stanja kose:

  • Stari šampon zamijenila sam novim izrađenim od prirodnih sastojaka.
  • Nakon pranja kose uvijek nanesem regenerator koji njeguje kosu i vraća zaštitu koju smo oprali šamponom.
  • Masaža tjemena jednom tjedno.
  • Kosu rijetko vežem, a kada ju pričvrstim, radim to s mekanom gumicom ili spiralom.
  • Fen i peglu za kosu koristim što rjeđe

Sve mi je to pomoglo da kosa postane malo zdravija i više ne bude toliko suha. Stanje se malo popravilo u odnosu na prije, ali još uvijek nisam postigla izgled potpuno sjajne kose koja se ne lomi cijelo vrijeme. Odlučila sam se bolje informirati o sastavu svoje kose.

Zašto dolazi do sporog rasta kose?

S proizvodima za njegu kose brinemo samo o vanjskoj zaštiti. Svaka dlaka dolazi iz folikule dlake kojia sadrži stanice koje primaju hranjive sastojke iz tijela. Pomislila sam da će pravilna prehrana igrati veliku ulogu. Proteini su posebno važni za izgradnju kose jer je njezin glavni sastojak keratin. S godinama ga tijelo proizvodi sve sporije, pa i kosa postaje sve lomljivija i sporije raste. Također su važni vitamini, minerali i glukoza jer ih tijelo ne može samostalno izgraditi te ih je zato potrebno unositi kroz prehranu.

 

Pritom sam razmišljala o svojoj svakodnevnoj prehrani koja nije bila posebno usmjerena na hranu bogatu proteinima. Hoće li mi naranče, orašasti plodovi i žitarice za doručak doista pomoći u rastu kose? Odlučila sam pokušati jer i danas vjerujem da se sve može postići na prirodan način.

 

 

 

Tada sam našla proizvod koji u jednom pakiranju sadrži sve potrebne hranjive sastojke za rast kose. Prehrambeni dodatak Babe’s hair vitamins sadrži 100% prirodne sastojke i sirova je hrana. Pročitala sam etiketu i, između ostalih sastojaka, pronašla najvažnije:

  • Biotin (vitamin B7) održava zdravu kosu i potiče rast
  • Kolagen, kojeg s godinama u tijelu počinje nedostajati
  • MSM, poznat kao mineral ljepote
  • Vitamin C, koji kosi pruža elastičnost i čvrstoću. Uz to, povećava cirkulaciju krvi i prokrvljenost vlasišta

Prethodno navedenim metodama dodala sam ovaj napitak i rezultati su nevjerojatni! Jednom dnevno umiješam preporučenu dozu u čašu vode i nakon dva mjeseca primjećujem da mi je kosa ojačala, da je čvrsta, sjajna i napokon dovoljno duga. Pri češljanju i pranju manje ispada i nije ispucana.

-50%

Babe’s Hair Vitamins 1+1 GRATIS

Dodatak prehrani

Revolucionarna formula s biotinom, kolagenom i mineralom za uljepšavanje!
  • Dulja, gušća i jača kosa
  • Hrani kosu svim važnim vitaminima i mineralima
  • Brine se o zdravlju kose i ubrzava njen rast
  • Manje ispucalih vrhova i ispadanja kose
  • Ukusan napitak bez šećera
  • Dokazano djeluje
300g | za 60 dana
Redovna cijena: 55,80 
27,90 
Nije na zalihi

Više se ne bojim propustiti posjet frizeru ili povremeno koristiti fen i peglu jer mi kosa ostaje zdrava. Oblikovanje frizure nikada nije bio tako lak zadatak. Zvuči tako jednostavno, zar ne?  Djeluje i najzadovoljnija sam jer sve to mogu postići s prirodnim sastojcima. Prijateljicama koje pate od sličnih problema uvijek rado predložim da u svoju uobičajenu njegu uključe i Babe’s hair vitamins. Nadam se da ovaj proizvod pomaže i tebi ! ?

Odgovori

Delivery
Samo još 40€ do BESPLATNE DOSTAVE
Proizvodi u košarici

Nema proizvoda u košarici.

Posebna ponuda samo ovdje!

Dodajte u narudžbu i uštedite!

-30%
Babe’s Magnezij

Ukusan napitak s magnezijevim citratom za optimalnu apsorpciju

13,10  9,16 
-20%
Bye Bye Cellulite

Učinkovit piling za lijepe noge bez celulita

27,90  22,33