Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava unutar 1-2 dana

Promo icon

Besplatna dostava iznad 40€!

Promo icon

Jamstvo povrata novca unutar 14 dana

Promo icon

Dokazana kvaliteta

Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava unutar 1-2 dana

Promo icon

Besplatna dostava iznad 40€!

Promo icon

Jamstvo povrata novca unutar 14 dana

Promo icon

Dokazana kvaliteta

5 KORAKA DO SAVRŠENE BIKINI FIGURE

Topli dani su već tu, a ljeto je sve bliže i bliže. Vjerujemo da ćemo unatoč virusu ove godine moći na more.

 

Jesi li spremna za kratke hlače, kupaći kostim i uživanje na plaži?

Ili te pomisao na kupaći kostim i more baca u loše raspoloženje? Napraviš li svake godine prije odlaska na more brzu dijetu koja na kraju ne djeluje i još nije dobra za tvoje zdravlje?

Ne brini, imamo rješenje za tebe. Pripremili smo ti Bikini Body paket i 5 savjeta za savršenu bikini foguru.

Kako ne bi žurila s mršavljenjem, kao i uvijek prije odlaska na more, savjetujemo ti da započneš odmah!

 

Tako ćeš na zdrav način postići željeni rezultat. A do ljeta te pomisao na kupaći kostim više neće dovoditi u loše raspoloženje. Celulit i višak masnoće biti će na dnu tvojeg popisa problema.

Kako bi bila još ponsnija na sebe i divila se svom rezultatu, predlažemo da napraviš slike prije / poslije. Slikaj se prvi i zadnji dan i usporedi slike.

Dakle, sve što ti treba je paket Bikiny Body i 5 savjeta koje možeš pronaći u nastavku. Naravno, trebat će ti i malo ustrajnosti. Možeš pozvati i prijateljicu da ti se pridruži te se možete međusobno motivirati.

1. NAPRAVI PLAN PREHRANE

Naše je tijelo naš hram i zato se moramo brinuti o njemu. Nismo zagovornici strogih dijeta, ali važno je da u svoje tijelo unosimo zdravu i kvalitetnu hranu. Stoga će sa jelovnika prvo trebati isključiti svu nezdravu hranu jer ti to definitivno neće pomoći da postigneš bikini figuru (slatkiši, brza hrana, čokolada itd.). Savjetujemo ti da jedeš 5 malih obroka dnevno. Tako ćeš izbjeći prejedanje, a i dalje ćeš biti sita. Također, možeš unaprijed pripremiti jelovnik za tjedan dana i uštedjeti si puno vremena. I ne brini ako tvoje tijelo priželjkuje komadić čokolade, slobodno ga pojedi. Međutim, ako je moguće, neka to bude komadić tamne čokolade.

 

2. UKLJUČI KRETANJE

Da, nažalost bez vježbanja neće ići. Međutim, imamo izvrsne vijesti za tebe. U paketu Bikini Body dobivaš i GRATIS program vježbanja, u kojem ćeš naći izvrsne vođene treninge. Ako ne voliš vođene vježbe, možeš otići u šetnju, trčanje u prirodi, biciklirati ili što god ti najbolje odgovara. Možeš pozvati i prijateljicu. Na taj način učinit ćeš nešto dobro za svoje tijelo i malo pročavrljati. Pokušaj biti aktivna barem 3 puta tjedno.

3. RECI BYE BYE VIŠKU VODE U TIJELU

Zbog viška vode u tijelu često se osjećamo naduto. Iako se hranimo zdravo i vježbamo, broj na vagi ne želi se smanjiti. To je zato što se voda zadržava u tijelu. Višak vode u tijelu usporava funkcioniranje limfnog sustava i kao rezultat štetni toksini ostaju u našem tijelu. Tu nas spašava proizvod Bye Bye Water. Pomaže potaknuti metabolizam, pročistiti tijelo i ukloniti višak vode iz tijela. Onog trenutka kad iz tijela ukloniš višak vode, smršavit ćeš. Također, više nećeš imati osjećaj nadutosti, a opća dobrobit će se poboljšati. Bye Bye Water pomoći će ti da očistiš svoje tijelo od toksina i izbaciš masne stanice.

4. RECI BYE BYE CELULITU

Uzrokuje li i tebi celulit glavobolju i stvara nelagodu u kupaćem kostimu? Onda moraš isprobati naš Bye Bye piling za celulit. Ovaj proizvod sa zrnima kave arabice učinkovito djeluje protiv celulita i strija. Čini kožu čvršćom i glađom te poboljšava cirkulaciju krvi. Koža će biti hidratizirana i meka nakon pilinga. Bye Bye Celulit također obnavlja ispucalu kožu te ju štiti i njeguje. Uz ovaj ćeš proizvod definitivno reći zbogom celulitu i biti sigurna u kupaćem kostimu i kratkim hlačama.

 

5. PIJ VIŠE VODE

Zaboravljaš li piti vodu tijekom dana? Hidratacija je najvažnija u ljetnim mjesecima kada smo puno na suncu. Ako u tvome tijelu nedostaje vode, koža će biti gruba i perutava. To sigurno ne želiš, zar ne? Stoga pripazi da piješ više vode i njeguješ kožu tijekom dana.

-45%

Bikini Body Paket

HIT PRODAJE: Eliminirajte tvrdoglavi celulit i suvišne kilograme!
  • Ispire višak vode iz tijela
  • Eliminira zadržavanje vode
  • Sprječava nadutost i natečenost
  • Primjetno smiruje pojavu celulita i strija
  • Doprinosi gubitku kilograma
  • Povećava protok krvi i poboljšava opskrbu kože hranjivim sastojcima
  • Zateže kožu i potkožno tkivo
  • Rezultati su vidljivi nakon nekoliko dana
  • Testirano – gubitak 1,5 kg / tjedan *

* Rezultati upotrebe proizvoda mogu se razlikovati od osobe do osobe.

350g | za 30 dana
Redovna cijena: 56,80 
31,24 
i uštedite 25,56 

BIKINI BODY PAKET – BRZO DO LIJEPE FIGURE!

Paket Bikini Body sadrži dva proizvoda, Bye Bye Water i Bye Bye Cellulite. To je najbolja pomoć u oblikovanju tjelesne figure i uklanjanju celulita!

 

Ispire višak vode iz tijela. Eliminira zadržavanje vode. Sprječava nadutost i natečenost. Čisti tijelo od toksina. Povećava protok krvi i poboljšava opskrbu kože hranjivim tvarima. Nježno otapa nakupljene masnoće. Zateže kožu i potkožno tkivo. Rezultati su vidljivi nakon nekoliko dana. Testirano – gubitak od 1,5 kg / tjedno.

 

Ovo ljeto definitivno će biti nezaboravno, bez brige oko celulita i suvišnih kilograma. Uz pomoć paketa Bikini Body i pet koraka koje ti savjetujemo, zasigurno ćeš postići svoju najbolju bikini figuru do sada. Zato samo nabavi novi bikini i pokaži svoje rezultate.

 

Uživaj u ljetu i voli se!

Odgovori

Delivery
Samo još 40€ do BESPLATNE DOSTAVE
Proizvodi u košarici

Nema proizvoda u košarici.

Posebna ponuda samo ovdje!

Dodajte u narudžbu i uštedite!

-30%
Babe’s Magnezij

Ukusan napitak s magnezijevim citratom za optimalnu apsorpciju

13,10  9,16 
-20%
Bye Bye Cellulite

Učinkovit piling za lijepe noge bez celulita

27,90  22,33